Svenska | English
 
Servicevillkor

Vi på KinaLink har ambitionen att alltid ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor. Vid frågor kontakta oss på info@kinalink.se.

KinaLink på Ert uppdrag beställer och ordnar med leverans av varor från Kina till er angivna adress i Sverige. Vi köper produkter på uppdrag av er och levererar produkter enligt ert val av fraktmetod. Vi säljer inga produkter själva.

Alla betalningar som görs på KinaLink sker genom en säker gateway som stödjer alla stora kreditkort. Vi som jobbar på KinaLink ser aldrig och lagrar heller aldrig er kreditkortsinformation.

Leverans
Det tar mellan 2-5 dagar för er leverans att nå vårt lager i Shanghai. Därefter tar det mellan 2-5 dagar för internationell leverans med DHL, mellan 5-10 dagar med EMS och mellan 10-20 dagar med flygpost.

Vi på KinaLink har inget ansvar ifall den lovade leveranstiden inte hålls, men självklart gör vi vårt bästa för att dela med oss leveransimformationen så att ni lättare kan ta reda på var Ert paket befinner sig. Om det är så att Ert paket skadas eller försvinner under färden till Sverige ber vi er att kontakta den internationella sjöfartsverket direkt.

Tullavgiften samt övriga skatter och avgifter ingår inte i de angivna fraktkostnaderna. Detta är kundens ansvar att kontrollera ifall dessa extra kostnader tillkommer. Det är även kundens ansvar att kontrollera att den önskade varan inte är förbjuden eller begränsad som varumärke i Sverige. Detta kan man enklast kolla via tullens informativa webbplatser. KinaLink kommer inte att ta något ansvar ifall det beställda föremålet beslagtags eller beskattas enligt lag.

Viktig information!

KinaLink tar inga beställningar innehållandes vätska, makeup, vapen,mat, pulver eller gelé.

Beställningar innehållande något av ovannämda kommer att nekas på grund av säkerthetsskäl.

Avbokning
Ni kan annullera er beställning innan vi har hunnit beställa produkterna från vårt lager i Shanghai. Om säljaren så tillåter kan ni ångra er beställning efter att varan har anlänt till oss i Kina men ej fraktats vidare till Sverige. I det senare fallet kommer vi att hjälpa er att förhandla om ett upphävande med säljaren, men vi garanterar inte resultatet. I båda situationer ovan, kommer alla kostnader och avgifter som uppstått under processen att debiteras kunden.

Återbetalningar och returer
Om någon beställd vara är defekt eller skadad vid ankomst till vårt lager i Shangai kommer den att återlämnas till butiken för er räkning för ett utbyte eller en återbetalning.

Om produkten har fabrikationsfel och varan fortfarande är under garanti kommer vi att hjälpa er för att antingen byta ut den eller återbetala den. Om varan inte omfattas av garantiservice kommer vi att hjälpa er med att förhandla med säljaren om eventuellt utbyte eller en återbetalning. I båda situationen ovan, kommer vi på KinaLink att erbjuda våra tjänster helt utan extra kostnad. Alla andra kostnader som uppstår under processen såsom fraktkostnader är kundens ansvar.

Friskrivning och ansvarsbegränsning
Medan vi försöker att erbjuda så tillförlitlig information som möjligt på KinaLink.se kan vi inte lova att innehållet på vår webbplats alltid kommer att vara korrekt och aktuell. Vi på KinaLink är heller inte ansvariga för felaktigheter i den.

Medan vi gör vårt bästa med att underlätta köp processen mellan er och säljaren, har vi ingen kontroll eller ansvar över att garantera kvalitet, säkerhet eller objektets laglighet. Vi ansvarar inte heller för säljarens innehåll. Vi kan inte garantera att de varor som beställs via KinaLink är felfria, korrekta eller fullständiga. Vi ansvarar inte för några krav som följer av bristande kvalitet/prestanda, tullrelaterade avgifter och övriga problem, försenad leverans eller fel i er beställning. Ej heller för indirekta eller direkta ekonomiska skador eller förluster oavsett hur dessa uppstått eller oavsett orsaken ( inklusive utebliven vinst eller inkomstförlust).

Åldersgräns
För att beställa varor via KinaLink måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än så måste du be din målsman om hjälp samt göra beställningen i dennes namn.

 

 
 
 
 
 
Copyright © 2015 KinaLänken               Servicevillkor