Svenska | English
 
Om oss

KinaLink grundades av Jie Zheng, som är född och uppvuxen i Kina och har bott i Sverige sedan 2003.

Jie’s hemstad, Shanghai, är en av de bästa shoppinghuvudstäderna i världen och just shoppingen lockar miljontals besökare till staden varje år. Till skillnad från turister, som köper sina varor i olika varuhus och marknader runt om i Shanghai, föredrar Jie att beställa sina varor i lugn och ro från Taobao som är Kinas största shoppingparadis online. Ett uttryck som brukar beskriva deras oändliga sortiment är: "Det finns inget som ni inte kan hitta på Taobao. Här kan Ni finna saker som Ni inte ens visste fanns." Fördelarna med att beställa sina varor från just Taobao är att det är smidigare, billigare och allting är bara ett klick borta.

Jie’s affärside med KinaLink är att skapa en hemsida där även folk utanför Kina kan njuta av och få tillgång till unika shoppingupplevelser via Taobao.com.

Själva syftet med KinaLink är att verka som en länk mellan Er som kund och Kina. Det vi gör är att erbjuda tjänster som underlättar själva onlinebeställningen. Vi säljer inga varor utan vi erbjuder tjänster såsom betalnings-och transport assistans.

Kontakta oss

Emailadress: info@kinalink.se

 
 
 
 
 
Copyright © 2015 KinaLänken               Servicevillkor